"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Tepki

30 Mart 2018, Cuma 12:23
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

 

Son dönemde Fransa'nın yanlış bulduğumuz tavrından üzüntü duyuyoruz. Geçen hafta Macron ile bizzat görüştük. Baktım garip garip şeyler söylüyor. Biraz frekansı yüksek oldu ama söylemek zorunda kaldık.   Eskiden beri ülkelerinde serbestçe faaliyet gösteren terör mensuplarını dün bir kez daha ağırlayanlar husumet ifadesinden başka anlamı olmadığını bilmelidir.

SDG dediğiniz örgüt bu terör örgütünün aynısıdır. Bunlarla siz bizi aldatmaya çalışıyorsunuz. Bunları bize yutturamazsınız. Bunların adresine varana kadar her şey var. 24 saatte bir ismini değiştirseniz biz bunları biliriz. YPG'ye destek garantisi verdik... Lafa bak. Türkiye ile SDG arasında arabulucu olabiliriz lafı haddini aşan bir beyandır. Türkiye'nin arabulucuya ihtiyacı yok. Türkiye'nin ne zamandan beri terör örgütleriyle masaya oturmak gibi bir sorunu var? Nereden çıkardınız bunu? Türkiye terör örgütleriyle mücadelesini Afrin'de olduğu gibi yapar." 

Etiketler: Erdoğan, Fransa, terör
Okunma Sayısı: 1132
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı