"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan İHH'ya: Giderken Başbakan'a mı sordunuz?

29 Haziran 2016, Çarşamba 22:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Saray'da verdiği iftar yemeğinde Mavi Marmara gemisinin İsrail'e yardım götürmesini eleştirerek "Siz kalkıp da Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz. Biz zaten bunları yapıyorduk." dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

"Türkiye olarak biz hangi adımı atıyorsak atalım bu bilinmeli ki karşılık milletlerin kazanımı adına bir adımdı. Kazan kazan politikasına göre bu adımları attık. Buralardaki hassasiyetimiz devam edecek. Biz İsrail ile olan ilişkilerimizi niye kesmiştik? Olay malum. Duruşumuzda o günden bugüne değişen olmadı. 3 başlık vardı. Bunun bir tanesi özürdü. Özürü Sayın Obama'nın yanında gerçekleştirdiler. Olayı yaşayan benim. Sen neyi gördün neyi bildin. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösterenler var. İkinci başlığımız tazminattı. 20 milyon dolar 10 şehidimiz için tazminat olarak belirlendi. Bu kanın rakamı olur mu? Böyle bir tazminata karar verilmiş. Alır veya almaz. Siz kalkıp da Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz. Biz zaten bunları yapıyorduk. Ama gövde gösterisi olsun diye yapmadık. İsrail'in sözü var. Türkiye üzerinden her türlü yardımın Gazze'ye girmesine izin verilecek."

Etiketler: erdoğan, ihh, mavi marmara
Okunma Sayısı: 7938
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • kardeş

    1.7.2016 00:19:45

    Ben cumhurbaskaninin bu sözlerine inamadim. İsraille olan antlasmayi hadi basin cok tatli gosterdi ama ya bu bu sozlere ne demeli halktan hic kimse yine tepki göstermedi gercekten koyun olmusuz iyice

  • demokrat

    30.6.2016 14:19:26

    ya ihh...giderken başbakan mı sordunuz...ey ihh...ey mavi marmara...ey on ölen kardeşim...duydunuz mu?altı sene önce ne dendiğini de ihhlı kardeşler arştırsın...

  • AHMET ÖNAL

    30.6.2016 01:15:39

    O günlerin atmosferini kullanırken, akan kan üzerinden siyasi parsa toplarken iyi idi. Hamasi nutuklarla halkın dikkatini üzerinize çekerken iyi idi. Şimdi diğer tarafla anlaşıp masumların akan kanını unutmak ya da suçlu ilan etmek. O da bunların uyanıklığı. Çünkü "VEFA" sadece istanbul'un bir semtidir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı