"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan ilginç dolar çıkışı: Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var

10 Ağustos 2018, Cuma 10:10
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5.50 seviyesini aşan dolar/TL kurundaki yükselişe ilişkin, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var" yorumunda bulundu.

Ordu'da yaşanan sel felaketine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, "Afetlerde yaşanan mağduriyetler giderilecek" dedi.

Sel afetinde ölen vatandaşın ailesine başsağlığı dileyen Erdoğan, son zamanların en sıcak gündemi olan TL'nin değer kaybına da değinerek şöyle konuştu:

"Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var."

 

Okunma Sayısı: 2708
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Can

    10.8.2018 14:27:19

    Doların üzerinde biz Allah"a inanıyor ve güveniyoruz diye yazıyor. Erdoğan'ın bundan haberi yok galiba.Allah birtek Erdoğan'ın değil ki

  • g@L!p

    10.8.2018 14:12:03

    Şaka gibi, ama yaşadıklarımız hiç te şaka değil. 2 yıldır yaşanan zulme sessiz kalıp hatta destek veren bu halkı daha zor günler bekliyor. Allah devletimize zarar verenlerin ellerindeki fırsatlarını alsın (amin).

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı