"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sokağa çıkamaz hale gelir!

12 Temmuz 2017, Çarşamba 17:27
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP'de yapılan 15 Temmuz anmasında konuştu. Erdoğan konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pazar günü noktaladığı 'Adalet Yürüyüşü'ne yüklendi. Erdoğan, "Sokaksa sokak diyerek kendi aklınca milleti ve devleti tehdit eden bu kişi, asıl kendisinin sokağa çıkamaz hale geleceğini bilmelidir" dedi.

Bu maksatla 15 Temmuz'un sembol mekanlarında iki anıt inşa ediyoruz. İstanbul'da Şehitler Köprüsü Anadolu tarafında Ankara'da ise Cumhurbaşkanlığı külliyesi önünde. Bu anıtları 15 Temmuz'un yıldönümünde açacağız. TBMM'nin önünde de bir anıt yapıp onu da inşa edeceğiz. Bir diğerini de TOBB Marmaris'te inşa edecek.

Ankara'dan İstanbul'a yürüyen bu kişi derdinin ne olduğunu Maltepe mitinginde ifşa etti. Olsa olsa sözde adalet yürüyüşü olabilir. Talepleriyle bu kavramı ne kadar yanlış olduğu ortaya çıktı.

'ARKASINDA PKK'NIN OLDUĞU KİŞİLERLE NASIL OMUZ OMUZA YÜRÜYEBİLİYORSUNUZ?'

Mevlana ağaca su vermeyi adalet dikene su vermeyi zulüm olarak tanımlıyor. Bunlar ağaca değil dikene su veriyor.

CHP genel başkanı dikenlere su vermemizi istiyor. Biz bu zulüm yoluna başvuramayız. Hasta dedikleri, cezaevinden çıkmasını istedikleri Mardin belediye başkanı yürüyebiliyor. Nasıl hasta bunlar. Arkasında PKK'nın olduğu kişilerle nasıl omuz omuza yürüyebiliyorsunuz?

Ana muhalefet genel başkanı 15 Temmuz akşamı darbecilerin karşısına çıksaydı belki bu yürüyüşe farklı bakabilirdik. 15 Temmuz gecesi tankların oradan çekilmesini isteyip sonra Bakırköy belediye başkanına kaçıp giden o değil mi? Utanmadan sıkılmadan 'oteller kapalıydı onun için belediye başkanımızın evine gittim' diyen o değil mi?

'SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GELİRSİN'

Demokrasinin güvencesi Türkiye'de AK Parti iktidarıdır. Gerisi hikaye. DSP iktidarında Merve Kavakçı'ya şu anda ebedi alemde olan zat 'bu kadını buradan atın' dediğinde alkış tutanların kim olduğunu biliriz. Hani özgürlük anlayışınız? Bunlar hiçbir zaman özgürlüğün tanımını yapamadılar. Ama biz bütün kavgamızı özgürlük için yaptık.

Sokaksa sokak diyerek kendi aklınca milleti ve devleti tehdit eden bu kişi böyle bir yanlışı yapması halinde asıl kendisinin sokağa çıkamaz hale geleceğini bilmelidir. 

Açık konuşuyorum sokağa çıkamaz hale sen gelirsin. Korkaklardan ödleklerden bir şey olma bu böyle bilinmelidir. Sokakta aranan adaletin anlamı intikamdır. Onun sonu vandallıktır. Adaletin aranacağı zeminler bellidir.

Okunma Sayısı: 2754
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı