"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan Putin'e ağır sözler

26 Kasım 2015, Perşembe 14:20
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlar toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk hava sahasını ihlâl eden Rus uçağının düşürülmesinin ardından Rus lider Putin'den gelen "Türkiye IŞİD'den petrol alıyor" iddialarına sert yanıt verdi:

"Şimdi diyorlar ki 'DAİŞ'ten, Türkiye petrol alıyormuş'. Yetkili makamlarda olanlar bunu söylüyor. Çok ayıp, yazıklar olsun. Türkiye'nin, şu anda petrolünü de, doğalgazını da aldığı yerler bellidir. Biz, en büyük bu noktadaki ithalatı Rusya'dan yapıyoruz. İkinci derecede İran'dan yapıyoruz. Azerbaycan'dan doğalgaz alıyoruz. Kuzey Irak'tan aynı şekilde alıyoruz. Bunun yanında Cezayir ve Katar'dan LNG alıyoruz. Bizim aldığımız yerler belli. DAİŞ'ten bizim bu şekilde petrol aldığımızı iddia edenler bu iddialarını ispatla mükelleftir. Aksi takdirde bu ülkeye kimse iftira atamaz. Ben onları müfteri olmakla sıfatlandırırım."

Erdoğan, düşürülen Rus uçağıyla ilgili olarak da 'Aynı ihlâl bugün yapılsa Türkiye aynı karşılığı verecektir" ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1948
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı