"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan referandumun ardından açıklama

16 Nisan 2017, Pazar 22:48
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum sonuçlarına ilişkin, "Bugün yapılan anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimiz bir kez daha çok çok müstesna farklı bir olgunluk içerisinde sandık başına gitmiş hür iradesiyle anayasa değişikliği konusundaki görüşünü ifade etmiştir. Resmi olmayan sonuçlar yaklaşık 25 milyon evet oyu ile ve 1 milyon 300 bin fark ile anayasa değişikliğinin kabul edildiğini göstermektedir" dedi.

Erdoğan, "Resmi olmayan sonuçlar yaklaşık 25 milyon evet oyu ile ve 1 milyon 300 bin fark ile anayasa değişikliğinin kabul edildiğini göstermektedir. Oyunun rengi ne olursa olsun sandık başına giderek iradesine sahip çıkan milletimizin her ferdine şükranlarımı sunuyorum. Türkiye demokrasisine, milletin tercihlerine sandığına sahip çıktığı sürece önümüze çıkan her türlü sorunu Allah'ın izniyle aşacak güçte ve kabiliyettedir. Bunun son örneğini 15 Temmuz darbe girişiminde açıkça gördük. 16 Nisan halk oylaması milletimizin geleceğine sahip çıktığını önemli bir göstergesidir" diye konuştu.

DHA

Etiketler: erdoğan, referandum
Okunma Sayısı: 1976
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı