"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan’dan Rubin’e de suç duyurusu

02 Haziran 2017, Cuma 17:01
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan Girişimcilik Enstitüsü uzmanı Michael Rubin hakkında, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla “Cumhurbaşkanı’na hakaret” ve “Örgüt adına suç işlemek”ten suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın, müvekkili Erdoğan adına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına dokuz sayfalık suç duyurusu dilekçesi verdi. Dilekçede, Michael Rubin’in akıl ve mantık dışı suçlamaları ve hakaret ihtiva eden paylaşımlarının sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik kin ve öfkenin yansıması değil Türkiye Cumhuriyeti’ne duyduğu husûmetin de bir yansıması olduğu belirtildi. Şüpheli Michael Rubin’in zaman zaman Türkçe paylaşımlarda bulunduğu ve Türkçe Twitter mesajlarının “FETÖ” adına paylaşıldığı bildirilen dilekçede, Rubin’in bu şekilde “FETÖ” adına suç işlediği kaydedildi.

AA

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 2330
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı