"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan Gülen'i vatan hainliğiyle suçladı

20 Aralık 2014, Cumartesi 17:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülen Cemaati medyası ve polislere yapılan 14 Aralık operasyonunun ardından yaptığı ilk açıklamada, isim vermeden Fethullah Gülen'in vatana ihanet ettiğini söyledi.

Konuşmasında AB'yi de eleştirerek "AB hukuk devleti de Türkiye guguk devleti mi?" diyen Erdoğan, isim vermeden Fethullah Gülen'e yüklenmeye devam etti.

Erdoğan, "Unutmayın maşalar her zaman olacak, tuzaklar her zaman olacak. Dün din alimi maskesiyle vatanına ihanet edenler, yarın başka bir maske ile ülkelerinin karşısına çıkacaklar. Unutmayın Hasan Sabbahlar hiçbir zaman bitmez. Bunlar her zaman olacaktır. Onların bir tuzağı varsa Allah'ın da bir tuzağı var. Onların bir hesabı varsa milletin de bir hesabı var. İşte gün geldi, hesap döndü, ihanet hesabı yapanlar, millete hesap vermeye başladı" dedi.

Okunma Sayısı: 2893
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Derkan BERK

    20.12.2014 19:30:25

    Diyelim ki 17/25 bahane edilerek bir ihanet süreci başlatıldı ve hükümet zorda bırakıldı... İyi de bu 17/25 i ne yapacağız? Bu mızrak çuvala sığmıyor. Bir yıldır gereği de yapılmıyor. Masumsanız ap açık yargılamalarla halkın gözleri önünde mahkemeler kurun ve biz de inanalım size???

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı