"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan Mavi Marmara için daha önce ne demişti, şimdi ne diyor?

30 Haziran 2016, Perşembe 08:55
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Saray'da verdiği iftar yemeğinde Mavi Marmara gemisinin İsrail'e yardım götürmesini eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan olduğu dönemde İsrail'in Mavi Marmara Gemisine yaptığı saldırıyla ilgili sert açıklamalarda bulunmuştu.

Erdoğan, İsrail'in yaptığı saldırıyı ve Fethullah Gülen'in sözlerini sert bir dille eleştirmişti.

Erdoğan "İsrail’in Mavi Marmara’dan dolayı bu yardım teşkilatına kini var. Pensilvanya’nın da aynı sebeple bu kuruluşa kini var. Ne diyordu otoriteden izin almalılardı. Otorite kim? Güneydeki sevdikleri mi yoksa biz mi? Eğer otorite Türkiye’de bizsek biz zaten izni verdik ama bunlara göre İsrail!" demişti.

Aradan geçen 6 yıldan sonra bugün yaptığı açıklamalarla adeta çark etti. İsrail ile 6 yıl sonra gelen anlaşmaya değinen Erdoğan, Mavi Marmara saldırısıyla ilgili "Türkiye’den böyle bir insani yardımı götürmek için günün başbakanına mı sordunuz? Biz zaten yardımı yaptık, yapıyoruz. Bunları da yaparken, gövde gösterisi olsun diye mi yapıyoruz? Edebi adabı içinde yaptık yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler: erdoğan, mavi marmara
Okunma Sayısı: 3827
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı