"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan-Putin zirvesi 23 Ocak'ta yapılacak

21 Ocak 2019, Pazartesi 19:58
Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'ın 23 Ocak 2019 tarihinde Rusya Federasyonu'na günübirlik bir çalışma ziyaretinde bulunacağına dair açıklama yapıldı.

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 23 Ocak 2019 tarihinde Rusya Federasyonu'na günübirlik bir çalışma ziyaretinde bulunacaktır. Ziyaret kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımız, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin'le biraraya gelecektir" denilen açıklamada, program çerçevesinde iki ülkenin ilgili bakan ve yetkililerinin katılımıyla heyetlerarası görüşme yapılmasının da öngörüldüğü belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı, Moskova'da gerçekleşecek temaslarla ilgili "Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin yanısıra Suriye başta olmak üzere, bazı bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında da görüş alışverişinde bulunulacaktır" bilgisini paylaştı.

 

Etiketler: Erdoğan, Putin, zirve
Okunma Sayısı: 1338
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı