"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan-Trump görüşmesinden detaylar

18 Nisan 2017, Salı 12:10
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump'la dün gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, Suriye'de gerçekleştirilen hava saldırılarına Türkiye'nin desteği için Erdoğan'a teşekkür eden Trump, "Rejimin saldırılarına daha fazla sessiz kalamayız" dedi. ABD Başkanı Trump, ayrıca "Dostluğumuzu önemsiyorum, beraber yapacağımız birçok önemli iş var" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, telefon görüşmesinde ABD Başkanı Trump, "Dostluğumuzu önemsiyorum, beraber yapacağımız birçok önemli iş var" dedi.

Suriye'de gerçekleştirilen hava saldırılarına Türkiye'nin desteği için teşekkür eden Trump, "Rejimin saldırılarına daha fazla sessiz kalamayız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'de konvansiyonel silahlarla çok daha fazla insanın öldürüldüğünü hatırlatması üzerine ise Trump, buna katılarak, özellikle varil bombaları konusunu dile getirdi. ABD Başkanı Trump, ayrıca Suriye, Irak ve PKK ile mücadele konusunda Türkiye ile yakın işbirliği içerisinde olacağını söyledi.

AA

Etiketler: erdoğan, trump
Okunma Sayısı: 1655
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı