"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan ve Çipras NATO zirvesinde bir araya geldi

12 Temmuz 2018, Perşembe 20:39
Ege ihtilafı, Kıbrıs anlaşmazlığının üzerine Yunanistan'a kaçan darbeci askerlere sığınma verilmesi gibi sorunların çok olduğu dönemde iki ülkenin liderleri NATO zirvesinde biraraya geldi.

24 Haziran seçimleriyle birlikte Türkiye'de sistemin değişmesinin ardından NATO zirvesine katılan ve birçok Batılı liderle görüşen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'la da biraraya geldi.

1 SAAT 45 DAKİKALIK GÖRÜŞME

Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapılan NATO zirvesinin 2'nci gününde gerçekleşen görüşmenin 1 saat 45 dakika sürmesi dikkat çekti.

Erdoğan ile Çipras zirvenin liderler için ayrılan bölümünde basına kapalı şekilde görüştü.

Etiketler: Erdoğan, Çipras, Türkiye, NATO
Okunma Sayısı: 1583
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı