"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eren Keskin’e 105 bin TL para cezası

22 Kasım 2017, Çarşamba 15:09
Avukat Eren Keskin’e 7 bin TL daha para cezası verildi. Keskin'in cezası 105 bin TL oldu.

Kanun Hükmünde Kararnameyle (KHK) kapatılan Özgür Gündem gazetesinin Eş Genel Yayın Yönetmenliği yaptığı için şimdiye kadar kendisine 98 bin TL para cezası verilen İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Genel Başkanı avukat Eren Keskin’e “Cumhurbaşkanı’na hakaret” iddiasıyla 7 bin TL daha para cezası verildi.

Keskin kendisine verilen bu para cezasını attığı, “An olarak, Ö. Gündem GYY nedeniyle hakkımda kesinleşen para cezası 105.000 TL oldu. Daha gelecek para ve hapis cezaları var. İsyan ediyorum” Tweeti ile duyurdu. Keskin, para cezasına tepki gösterdi.

Okunma Sayısı: 1608
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı