"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Ergenekon çuvalı'ndan sonra şimdi de 'Paralel yapı çuvalı'

15 Aralık 2014, Pazartesi 09:37
Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Sevli, "Ergenekon’da olduğu gibi şimdi de paralel yapı diye bir çuval açıldı içine herkes doldurulmak isteniyor" diye yazdı.

Selvi'nin bugünkü yazısında ilgili bölüm şöyle: 

"Fethullah Gülen’in 6 Nisan’da yaptığı konuşma ile Tahşiyecilere karşı operasyonun düğmesine basıldığı iddia edilebilir. Pensilvanya’dan gelen talimatla bu operasyon yapıldı denilebilir. 

Ama Zaman ve STV yöneticilerinin gözaltına alınması ne anlama geliyor? Zaman Gazetesi’ne giderek polislerin Ekrem Dumanlı’yı polis otosuna bindirmeleri doğru mu? Basına baskı yapılıyor diye dünyayı ayağa kaldıranların ekmeğine yağ sürülmedi mi? Bu operasyonu yapanlar nasıl bir algı yönetimine hizmet ettiklerinin farkında mı? Yaptıkları Türkiye’yi dünyaya rezil etmekten başka bir işe yaramadı. 

Ayrıca bir gazete binasından bir gazetecinin bu şekilde gözaltına alınmasına kimse itiraz etmese ben itiraz ederim. Yapılan doğru değil.

Şiddete bulaşmadığı, sahte suç ve delil üretmediği sürece gazetecilerin, ne suçu var? Kurtlar Vadisi’nde işlenen her konudan dolayı kanal yöneticilerini mi içeri alıyorsunuz? 

Dikkat ederseniz bir süreden beri paralel yapıya ilişkin yazılar yazmıyorum. Çünkü geçmişte Ergenekon’da olduğu gibi şimdi de paralel yapı diye bir çuval açıldı içine herkes doldurulmak isteniyor. Bunun paralel yapıyla mücadeleye zarar verdiğine inanıyorum. Ve buna karşı çıkıyorum.

Çok açık ve net olarak belirtmek istiyorum ki, Zaman Gazetesi basılarak Ekrem Dumanlı’nın, STV’den Hidayet Karaca’nın alınması yanlış. Kim yaparsa yapsın yanlışa itiraz ediyorum."

Haber Merkezi

Etiketler: abdülkadir selvi
Okunma Sayısı: 3496
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Salihoğlu

    15.12.2014 16:04:17

    Sn.Selvi Yeni Türkiye burası...

  • Gündüzalp Ellisekiz

    15.12.2014 16:03:47

    Ahmet Dekiş kardeş, Vallahi tebrikler. Farkında mısın bilmiyorum ama harika bir tespit yapmışsın. Klavyene sağlık. Oniki yıl ve devamında geçecek serencamı öyle güzel özetlemişsin ki darbı mesel olacak bir cümle olmuş. Tebrik ediyorum. Hakkın hatırını âlî tutamayanlara bir ders-i ibret ve aynı zamanda kapak olsun. "Beraber yüründü, beraber ıslanıldı, beraberde çamura batacaklar durum onu gösteriyor"

  • Mustafa BİTER

    15.12.2014 15:31:33

    Kahramana bak ! Yazılarının ve tv'lerdeki konuşmalarının her harfinde kayıtsız şartsız biatın aktığı birinden böyle bir kahramanlık ...Söyleyeyim..Hayra alamet değil. Ha...Şunu da belirtmek isterim ki,Yeni Asya'nın Nur Çeşmesinden içipte Yeni Asya'ya karşı haksızlık yapanların iflah olduğunu,dik durduğunu,yalpalamadan gittiklerini görmedim.İşte en son örneği...

  • Behçet

    15.12.2014 14:48:37

    Hayırdır(?).. Bu da yeni bir algı operasyonu mu yoksa?.. Alıştık böyle şeyleri, eks abilerimizden görmeye!.. Ayıp be ayıp, çıkıp da bari konuşma!..

  • Eşref

    15.12.2014 14:46:54

    Yöntemi yanlış bulmuş aaabimiz!.. Yapılan doğru da, yöntem yanlışmış. Öyle anlaşılıyor! Yazık bile değil artık, pes vallahi!.. "Fethullah Gülen’in 6 Nisan’da yaptığı konuşma ile Tahşiyecilere karşı operasyonun düğmesine basıldığı iddia edilebilir. Pensilvanya’dan gelen talimatla bu operasyon yapıldı denilebilir." ne demektir be adam!..

  • CEMAL ÖZKAYA

    15.12.2014 12:39:36

    sayın selvi anlaşılan kendine yeni bir yer arıyor.

  • Garib Doğu

    15.12.2014 12:35:20

    Tebrikler sayın selvi.İşte böyle hakperest ve demokrat olun.Düşmanınızda olsa zülme uğrasa sahip çıkın.Hak ve adaletperestlik ve demokratlık bunu gerektirir.Birde lütfen taraf olduğun partinin bütün iyi icraatların görüp,övdüğün gibi,yanlışlarını da görüp tashih cihetine gidin ve düzeltmeye çalışın.Sen çok şerefli bir yerden bu cereyana gelmişsin.Mazini lekedar edecek yazı,konuşma,ve tavırlardan kaçının.Seni tarih önünde mahcup edecek fiil ve haraketlerden kaçınmalısın.İstikamet dairesinde muvaffakiyetler diliyorum.

  • ahmet dekiş

    15.12.2014 12:31:44

    Beraber yüründü beraber ısalanıldı beraberde çamura batacaklar durm onu gösteriyor Olan mazluma olacak yine

  • zafer

    15.12.2014 11:40:02

    bu adamın hiçbir sözüne inanmıyorum

  • Turgay Namdar

    15.12.2014 10:17:31

    Gemiyi önce fareler terk edermiş. Sn.Selvi bundan sonra ne olacağını ön görüyor acaba. Bu yazdığına başka türlü bi anlam veremedim de. Yine de GÜNAYDIN s. selvi.

  • Abdurrahman KOÇAK

    15.12.2014 10:03:24

    Sayın Selvi bu durumda Türkiyede bir yönetim boşluğu var diyebilirmiyiz.Bence mümkün diyebiliriz.Rövanşlaşma devam ediyor.Bundan sonrası keser döndü sap döndü bir gün hesap da dönecek gibi.Zatınızın ileri derecede desteklediği hükümetin ileri demokrasisi ve yeni Türkiyesi bu olsa gerek.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı