"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ermenek davasının üçüncü duruşması görülüyor

04 Ağustos 2015, Salı 12:13
Karaman'ın Ermenek ilçesindeki kömür ocağında 18 işçinin öldüğü maden faciasıyla ilgili davanın üçüncü duruşmasına devam ediliyor.

Faciada hayatını kaybeden madencilerin yakınları, duruşmanın yapıldığı Ermenek Adliyesine geldi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı adliye binası önünde, müşteki yakınları ve tanıklar polis tarafından arandıktan sonra içeri alındı.

Yaşamını yitiren işçilerden Ali Haznedar'ın eşi Fadime Haznedar da kocasının doğumunu göremediği 5 aylık kızı Sare ve diğer kızı Hanife (10) ile Adliyeye geldi.

Fadime Haznedar, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi öldüğünde 5 aylık hamile olduğunu, şu anda 5 aylık olan kızı Sare'yi her duruşmaya getirdiğini söyledi.

Gücü yettiğince yetimlerini okutacağını ve çocuklarının babalarının hakkını arayacağını ifade eden Haznedar, "Sare babasını savunacak. Küçüklüğünden avukat yaptım onu. Büyütüp, okutup, savcı yapacağım onu. Diğer çocuklarım da okuyup savcı olacak. Babalarının haklarını savunacaklar. Babalarını haksız yere yediler. Benim kızım haksızlığa göz yummayacak" dedi.

AA

Etiketler: karaman, ermenek
Okunma Sayısı: 1178
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı