"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ermenek'te son durum ne?

23 Kasım 2014, Pazar 18:17
Ermenek ilçesindeki kömür ocağında yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında, son 24 saatte 35 metre ilerleme sağlandığı bildirildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamada, bugün itibarıyla 315 arama-kurtarma personeli ve toplam 603 kişilik bir ekibin, Ermenek'te devam eden çalışmalarda görev aldığı belirtildi.

Çalışmaların, sekizer saatlik üç vardiya halinde aralıksız devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Desandre bölümünde 753 kotunda çalışmalar devam etmektedir. Bu alandan şimdiye dek 1556 vagon hafriyat çıkarılmış durumdadır. Son 24 saatte 35 metre ilerleme sağlanmıştır. Ermenek'te devam eden çalışmalara Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi, Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Belediyesi, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) ile sivil toplum örgütlerinin katkıları ile devam edilmektedir. Gelişmeler 7/24 takip edilmektedir"

Etiketler: ermenek, maden, kaza
Okunma Sayısı: 1012
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı