"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eş ve çocukların günahı ne?

29 Eylül 2016, Perşembe
15 Temmuz şehitleriyle mağdur ailelerinin acısı, bu meş’um kalkışma ile belki de hiç ilgisi olmadığı halde işten çıkarılan, gözaltına alınıp tutuklanan on binlerin ailelerinden çıkarılmamalı.

DARBECİLERE ÖFKEMİZİ NASIL HAYKIRIYORSAK...

Umur Talu Habertürk’te yazdı: “Darbecilere, katillere öfkemizi nasıl haykırıyorsak; binlerce ‘damgalanmış’ insanın, bilhassa yakınlarının acısını, sesini hiç mi dile getirmeyeceğiz? Suç kişisel değil mi; küçük çocukların, mütevazı hanelerdeki eşlerin masumiyeti yok mu?”

5 YAŞINDAKİ KIZI, HAPİSTEKİ BABASINI SORUYOR

Yeni Asya’ya gelen mağdur mesajlarından biri: “Eşim, iki damadım ve bir kızım ihraç edildi. Nedenini bilmiyorlar. Büyük  damadım ve eşim 2 aydır cezaevinde. 5 yaşındaki kız torunum devamlı babasını istiyor, ona babasının cezaevinde olduğunu nasıl anlatacağız?”

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 6219
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kırık kalp

    30.9.2016 11:13:58

    İyi ki varsınız , şu dar günde sesimiz oluyorsunuz. Allah da sizin her daim yar ve yardımcınız olsun..

  • CESUR ADAM

    30.9.2016 09:31:16

    Ey mağdur olan kardeşlerim.RABBİM CUM'A HÜRMETİNE sizlere sabır,metanet ve ferahlık versin.Küfür devam eder,zulüm ise asla devam etmez.Tarihe bakınız Ne Nemrut,Ne FİRAVUN,ne STALİN,NE MAO,NE NAZİ varmı kalanı geride .Elbette zulüm edenlerinde akibetleri iki cihanda reizl ve zelil olmaya mahkumdur.Rabbimiz bizleri kendine kul eylesin.Başkalarına kul olan,onların dünya mal,makam ve mansıplarıyla aldanan ve iki dünyasını zelil edenlerden eylemesin.

  • Hüsnâ

    29.9.2016 22:23:38

    Esim 3 aydır cezaevinde 5 yasında bir kizim var hergun babasını soruyor bugun anne ben cok sabirliyim demi babami sabırla bekliyorum diyor 5 yasında ki kızım bile artık sabrın ne oldugunu öğrendi cunku her sorduğunda sabret kızım gelecek diyorum peki ben nasılım artık kıyamet kopsun yada bizi topluca ailecek idam etsinler cunku is basvurusu yapıyorum almiyorlar bi damga vuruldu terörist diye akraba bile görünce slm vermiyor ben ne haldeyim umurlarında degil halen bi türküsüdur sayikliyirlor onlara as yok nefes yok ölsünler diye millet te alkış tutmuş nara atıyor

  • Sebahat

    29.9.2016 18:57:32

    Sevgili F rabbim büyüktür.Bende öğretmen dim.bir sendika yüzünden ihraç oldum.uc tane yetimim var.Allahim tüm masumlara yardım et.

  • F

    29.9.2016 11:08:30

    FETÖ Üyeliğinden 15. Temmuz öncesi ihbara dayanarak tutuklanan birisinin kamuda çalışan eşiyim. Eşimin yargılaması devam etmekte olup suçlu olduğu kesinleşmemiştir. Darbeden sonra beni büyük ihtimalle bu sebepten (Bahsedilen diğer unsurlar şahsıma uymadığı için) ihraç ettiler. Lise son sınıfa giden bir oğlum var ve ben kendisine karşı hoş olmayan tutumlardan dolayı üzülecek ve ya kavga edecek diye çok korkuyorum.Eşim tutuklu yargılandığı için yirmi yılda beraber edindiğimiz mal varlığı üzerinde tedbir var. Temel ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim başka bir varlığım ve ya gelirim yok.Bu olaylarında etkisi ile uzun süredir ruhsal ve fiziksel sağlık problemleri yaşamaktayım. Ancak içinde bulunduğum durum nedeniyle bir zamanlar çalıştığım kurumlara gitmeye çekiniyorum. Bunun için sosyal güvencemde yok. Umudumu, sevgimi, güvenimi kısacası yaşama sevincimi kaybetmemek için ciddi bir mücadele içerisindeyim.

  • İMDAT SU

    29.9.2016 09:55:58

    Mağdurların sesini duymazdan gelenler, işsizliğin ne olduğunu nereden bilsinler. Kirayı ödememeyi, çocuklarını istedikleri bir püskeviti alamamayı ... nasıl algılayabilsinler ki.

  • İMDAT SU

    29.9.2016 09:50:16

    Bütün demeyelim de bir kısım medya ve STK' lar YENİ ASYA gazetesi gibi itidalli bir şekille 15 TEMMUZ sonrasını değerlendirseydi yaşanan bunca mağduriyetler yaşanır mıydı? Bu yönüyle tebrik ediyorum. YENİ ASYA' nın yaklaşımı "kalkışma"yı meşru görmek değildir, ASLA.

  • CESUR ADAM

    29.9.2016 09:32:35

    Memuriyetten atılan bazılarının çocukları bu eğitim kurumlarına devam etmiş yada okumuş maddesi var.Yahu bu ülkenin başındakilerin hepsini FETÖCÜ DİYEREK BU MADDE İLE İÇERİ ALINSA DOĞRUDUUR.

  • Servet Can

    29.9.2016 08:55:57

    Allahim yok mu bu gecenin sabahi.. Rabbim bu munafAK lardan kurtar bu milleti..

  • timur

    29.9.2016 07:33:18

    suçlarını bilmeden insanlar ya hapse atıldı ya memurluktan ihraç edildi.çevrenin bu kişilere terörörist gibi bakması dışlanması sigortalı olarak işe girememesi iş kurumunun bunlara iş bulmaması ayrı.birde bu memurlardan geriye dönük maaş iadesi isteniyor. faiziyle geri alınıyor.anayasa mahkemesi idari mahkeme tüm müracatlar 200 tl müracat parası. idare mahkemesinden dava reddedildimi 1000tl dava parası ödenecek. mağdurluk iyce arttı. yani asya camiasına teşekkürler. sizin sayenizde toplum bu olaylardan haberdar olsun.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı