"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti

15 Aralık 2017, Cuma 12:32
İstanbul'da Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Kadıoğlu'nun istifa gerekçesi olarak 'sağlık sorunları' gösterildi.

AKP'li belediyelerde istifa haberleri gelmeye devam ediyor. En son olarak Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun istifa ettiği öğrenildi.

Esenyurt Belediye Başkanlığı Basın Yayın Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada Kadıoğlu'nun yaklaşık 14 yıldır bu görevi gerçekleştirdiğini belirtti ve özetle istifa sebebi şu ifadelerle açıklandı:

"Belediye başkanımız son 3 yıldır muhtelif sağlık sorunları sebebiyle tedavi görmektedir. Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt halkının ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde ve yerine getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya başlayacağı kaygısı ile böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır…"

Okunma Sayısı: 2163
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı