"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski Albay Çetinkaya yeniden tutuklandı

28 Eylül 2017, Perşembe 18:11
15 Temmuz darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında tutuklu yargılanırken tahliye edilen dönemin Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya'nın eşi eski albay Temel Çetinkaya, yapılan itiraz üzerine yeniden tutuklandı.

Eski albay Çetinkaya'nın tahliyesine yönelik Sinop Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen itiraz dilekçesinin Boyabat Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmesinin ardından hakkında tutuklama kararı çıkartılan Çetinkaya, Samsun'da yol kontrolü yapan jandarma ekiplerince yakalandı. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Çetinkaya, Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine konuldu. 

Temel Çetinkaya, Sinop Ağır Ceza Mahkemesinde geçen cuma görülen duruşmada, hakkında adli kontrol hükümleri uygulanarak tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti. Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı ise Boyabat Ağır Ceza Mahkemesine sunduğu itiraz dilekçesinde, sanığın "tutuklama sebepleri devam etmesi ve tahliyesini gerektirecek yeni bir delil elde edilmemesini" gerekçe göstererek Çetinkaya'nın tutukluluk halinin devamını istemişti.

AA

Okunma Sayısı: 3680
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    28.9.2017 19:07:58

    28 ŞUBAT POSTMODERN DARBECİ subay ve suçlularından hangisi tutuklandı,ne kadar ceza aldılar ve suçu olmadığı halde tutuklanıp sonra HAKSIZLIĞA UĞRADIĞI İÇİN MASUMLARA NE KADAR TAZMİNAT ÖDENDİ.?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı