"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski bakanlardan Fehim Adak vefat etti

07 Şubat 2016, Pazar 13:12
Devlet, Ticaret, Bayındırlık ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski bakanı Fehim Adak, 85 yaşında vefat etti.

Bir süreden bu yana Ankara Güven Hastanesi’nde tedavi gören ve durumu ağırlaşan, Fehim Adak’ın bugün vefat etti. Mardin’de 1931 yılında dünyaya gelen, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni bitirdikten sonra Mardin İI Bayındırlık Müdürlüğü, DSİ Diyarbakır Bölge Müdürlüğü, DSİ Ankara Murakabe Müşavere Kurulu üyeliği yapan Fehim Adak, TBMM’de 16, 16, 20 ve 21’inci dönem Mardin Milletvekilliği yaptı. 

Refahyol Hükümeti döneminde ekonomik politikada uygulanan ‘Havuz sistemini’ uygulamaya koyan isimlerden biri olarak nitelendirilen Fehim Adak’ın cenazesinin bugün ikindide Hacı Bayram Veli Camii’nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği açıklandı.

DHA

Etiketler: fehim adak
Okunma Sayısı: 872
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı