"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu ölü bulundu

16 Aralık 2017, Cumartesi 11:35
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz 

Beykoz'daki evde, cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin incelemesi sürüyor. 

Yılmaz'ın evde silahla vurulmuş halde ölü bulunması üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. 

Bölgede güvenlik önlemi alan polis, ev ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı.

Bu arada, evden bir el silah sesi duyulması üzerine girilen konutta Yılmaz'ın cesediyle karşılaşıldığı belirtildi. Yılmaz'ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. 

Öte yandan Mehmet Yavuz Yılmaz'ın babası Mesut Yılmaz'ın, Los Angeles'ten THY'nin tarifeli uçağıyla akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

İçişleri Bakanı Soylu'dan açıklama

TBMM Genel Kurulunda devam eden bütçe görüşmeleri sırasında söz alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefat haberini saat 09.00'da aldıklarını bildirdi. 

Soylu, İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürüyle temas kurduklarını, olay yerine intikallerini sağladıklarını söyledi. 

Mesut Yılmaz'ın Amerika'dan döndüğünü ve uçakta olduğunu belirten Soylu, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın amcalarıyla temas kurduklarını belirterek, "Olayla ilgili, arkadaşlarımızın olay yeri inceleme çalışmaları sürüyor. Yılmaz ailesi ve özellikle Mesut Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum Allah rahmet eylesin." dedi. 

Bu arada, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ile yerlerinden söz alan AK Parti, CHP, HDP ve MHP grup başkanvekilleri de başsağlığı dileklerini iletti.

Bahçeli'den taziye mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. 

Bahçeli, taziye mesajında, vefattan duyduğu büyük bir üzüntüyü ifade etti. 

Mehmet Yavuz Yılmaz'a Allah'tan rahmet dileyen Bahçeli, "Ailesinin acısını paylaşıyor, sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum." ifadesini kullandı. 

AA

Etiketler: mesut yılmaz, başbakan
Okunma Sayısı: 3095
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı