"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski Bursa Valisi Harput ile Eski Emniyet Müdürü Kahya gözaltında!

28 Temmuz 2016, Perşembe 10:37
Bursa'da FETÖ/PYD yapılanmasına yönelik operasyonda eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, eski Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve aralarından önemli işadamlarının da bulunduğu 73 kişi gözaltına alındı.

Bursa Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, gözaltına alınması kararı verilen 73 kişiden Bursa'da 6.5 yıl valilik yapan ve bir dönem İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevinde de bulunan Şahabettin Harput ile eski emniyet müdürü Ali Osman Kahya dün gece yakalandı. Harput ve Kahya ile birlikte aynı operasyon kapsamında gözaltına alınanlar Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şahabettin Harput, görev yaptığı sürede Özel İdare’ye ait binayı Gülen Cemaati’ne ait hastaneye usulsüz verdiği iddialarıyla da gündeme gelmişti. 

Haklarında gözaltı verilen kişilerin yakalanması için polis operasyonu sürdürüyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı