"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu gözaltına alındı

26 Temmuz 2016, Salı 10:36
Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu gözaltına alındı.

Gözaltı işlemi yapan polislerin sabah saatlerinde eski Vali Mutlu'nun Üsküdar'daki evine geldiği bildirildi. Komşuları sivil giyimli polislerin, Mutlu'nun 4 katlı binanın en üst katındaki evine geldiklerini ve Hüseyin Avni Mutlu'yu polis aracına bindirerek ayrıldıklarını söyledi.

İSTANBUL ESKİ VALİ YARDIMCISI HALUK NADİR GÖZALTINA ALINDI

İstanbul eski Vali Yardımcısı Haluk Nadir polis tarafından bu sabah gözaltına alındı. 

Bir hafta önce görevinden alınan Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir, bugün sabah saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan Nadir, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

AA

Okunma Sayısı: 2362
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • kemal

    26.7.2016 18:45:02

    tutuklatanlardan başka herkes şüpheli,makul şüphe

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı