"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski TÜBİTAK başkanı gözaltına alındı

30 Mart 2015, Pazartesi 10:07
TÜBİTAK eski Başkan Yardımcısı Hasan Palaz, gözaltına alındı. Palaz’ın gözaltına alınma sebebinin ise böcek soruşturması olduğu öğrenildi.

Palaz, Ankara Cumhuriyet Savcısı Serdar Coşkun’un talimatı ile bu sabah evinde gözaltına alındı. Palaz’ın avukatı Gökhan Güni, gözaltı kararının böcek raporu ile ilgili olduğunu söyledi. Palaz, Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisinde ve konutunda ‘böcek’ tabir edilen dinleme cihazı konulması ile ilgili hazırlanan raporda tahrifat yapılması istendiğini ileri sürmüştü. 

Palaz, daha önce, şu anda Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Böcek davası nedeniyle ve Ankara Gölbaşı Savcılığı'nın kriptolu telefonlarla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Palaz ile birlikte 3 kişinin daha gözaltına alındığı iddia ediliyor. 

Okunma Sayısı: 2039
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı