"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski Vekil Yıldırım’a tahliye

24 Mayıs 2018, Perşembe 20:08
15 Temmuz soruşturması kapsamında tutuklanan, 17-25 Aralık sürecinde partisinden istifa eden AKP Burdur eski Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, tutuklu yargılandığı dâvâda, adlî kontrol şartı uygulanarak tahliye edildi.

Ankara 28’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu bulunduğu Burdur’daki cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katılan Hasan Hami Yıldırım, daha önceki savunmalarını tekrarladığını belirterek üzerine atılı suçların somut delile dayanmadığını söyledi. Yıldırım, istifa etmeden önce partisi tarafından yalnız bırakıldığını, örgütle ilgili kendisine parti yetkililerince somut bilgi verilmediğini öne sürdü. 18 aydır tutuklu olduğunu, kaçma şüphesinin bulunmadığını belirten Yıldırım, tahliye ve beraat talebinde bulundu. Hasan Hami Yıldırım’ın avukatı da müvekkilinin ‘ByLock’ kullanmadığının ortaya çıktığını, tutuklu kalması için maddî delillerin bulunmadığını belirterek tahliye talebinde bulundu. Duruşma, 1 Kasım 2018’e ertelendi.

DHA

Okunma Sayısı: 2055
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı