"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Esnaflar kepenk kapatıp, Gökçek'i istifaya çağırdı

09 Temmuz 2015, Perşembe 15:10
Ankara’da işyerlerinin yoğun bulunduğu Ulus Rüzgarlı sokakta bir kişinin vurularak öldüğü otoparkçı ve esnaf kavgası sonrası esnaflar kepenk kapattı,

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i istifaya çağırdı. 

Büyükşehir Belediyesi’nin, işyerlerinin bulunduğu sokakta ücretli otopark işletmeciliği yapmasına tepki gösteren esnaflar, işyerlerinin kepenklerini indirip bir araya toplandı. Rüzgarlı Sokak üzerindeki ‘ücretli otopark tabelalarını’ kıran kalabalık, otopark görevlisine ait kulübeyi de devirip, tekmeleyerek yol ortasında uzun süre sürükledi. Yürürken ‘Melih istifa’ sloganı atıp, yuhalayan kalabalık, kepenklerini indirmeyen işyerlerine de tepki gösterdi.

Öte yandan bölgede önlem alan polisler, kalabalıktakilerden bazılarını sakinleşmesi için bulunduğu yerden uzaklaştırdı. Otopark görevlisinin bir genci vurarak öldürdüğü bölgedeki gerilim devam ediyor. 

Okunma Sayısı: 1934
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı