"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Evrensel kapatılıyor' haberini yapan Akit muhabiri ‘FETÖ'den tutuklandı

30 Eylül 2016, Cuma 20:20
'Evrensel gazetesi kapatılıyor' haberini yapan Akit gazetesi muhabiri Ramazan Alkan, telefonuna FETÖ'nün haberleşmek için kullandığı öne sürülen ByLock uygulamasını yüklediği gerekçesiyle tutuklandı.

Muhabirinin FETÖ kapsamında gözaltına alınmasını ‘İt izi devrede' başlığıyla eleştiren Yeni Akit gazetesi, Ramazan Alkan'ın tutuklanmasında somut delil olmadığını iddia etti. Yeni Akit muhabiri Alkan'ın telefonunda FETÖ'nün haberleşme aracı olan Bylock programı tespit edildiği belirtilirken, Alkan'ın çaldırdığı iddia edilen telefonda bu uygulamanın bulunduğu öne sürüldü.

Okunma Sayısı: 1847
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    1.10.2016 10:28:49

    Ne şaşırıyoruz ki;İHTİLALLER EVLATLARINI YER diye darbı mesel var.Yakında oburluk had safhaya varacak kanaatindeyim.Aldığı tavizlerle iştihası kabaran canavar (İSPİYON,JURNAL,MUHBİRLİK FURYAI) sonunda kendi evlatlarınıda yemeye başlayacaktııır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı