"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fahrettin Altun: Cumhurbaşkanı’nın sözleri bağlamından çıkarıldı

21 Mart 2019, Perşembe 17:16
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Anzaklar’a yönelik ifadelerinin bağlamından çıkarıldığını belirtti.

Altun, Twitter’dan İngilizce yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin hedefinin, Yeni Zelanda’nın Christchurch şehrinde 50 Müslümanı öldüren teröristin yayımladığı sözde manifesto olduğunu kaydetti. Fahrettin Altun paylaşımında, şu ifadelere yer verdi; “Türkler, Anzak misafirlerine karşı daima cana yakın ve misafirperver davranmıştır. Teröristin manifestosu sadece Erdoğan’ın şahsını değil, aynı zamanda Türk devletini ve halkını da hedef almıştı. Cumhurbaşkanı, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde konuşurken, Türkiye’ye karşı geçmiş ve hala devam eden saldırılara ilişkin tarihi bir bağlamdaki görüşlerinin çerçevesini çizdi.” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yılı kapsamında yaptığı konuşmada, Yeni Zelanda’daki terör saldırısına atıfla kullandığı ifadelerine ilişkin, Avusturya ve Yeni Zelanda açıklamalarda bulunmuştu

AA

Okunma Sayısı: 1175
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı