"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fas'ta 18 aylık bebek devletlerin başkentlerini ezbere saydı

01 Şubat 2019, Cuma 16:48
Fas'ta bir bebeğin, dünya başkentlerinin hepsini ezbere sayabildiği görüldü. Bebek, kendisine İsrail'in başkenti sorulması üzerine ise "Öyle bir ülke yok" cevabını verdi.

Fas'ta yaşayan 18 aylık bir bebeğin, annesi ile birlikte dünya başkentlerini saydığı video sosyal medyada çok sayıda paylaşım aldı.

Görüntülerde bebeğin, annesinin söylediği ülkelerin başkentlerini şaşırmadan sayabildiği görülüyor.

Ancak, en az 65 ülkenin başkentlerini doğru bir şekilde sayabildiği görülen bebek, annesinin İsrail'in başkentini sorması üzerine, "Öyle bir ülke yok" dedi.

Etiketler: Fas, bebek, başkent, İsrail
Okunma Sayısı: 4054
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı