"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fehmi Peker Ağabey vefat etti

17 Mart 2019, Pazar 10:18
Karamürsel okuyucularımızdan Fehmi Peker ağabeyimiz Cumartesi akşamı katıldığı Risale-i Nur sohbetinden sonra eve dönerken kalp krizi geçirerek vefat etti.

Karamürsel'in saffı evvel Nur Talebselerinden olan Fehmi Peker ağabeyin cenaze namazı bugün (17 Mart 2019) ikindi vaktinde Karamürsel Merkez camiinde kılınacak. 

Hatıralarını anlatmıştı

Yeni Asya’nın öncüsü olan İttihad gazetesinin kuruluşunun 50. Yılı vesilesiyle Şubat 2018'de Kocaeli’de düzenlenen programda hatıralarını paylaşan Fehmi Peker ağabey, İttihad gazetesiyle tanışmasını şöyle anlatmıştı: “İlk sayılarından itibaren İttihad’ı ve sonra da çizgimizde hiçbir sapma olmadan Yeni Asya’yı takip ederek bugünlere geldik. Haftalık İttihad’ın her sayısını heyecanla bekler ve dağıtırdık.”

***

Duâlarla uğurlandı

 

Karamürsel okuyucularımızdan Fehmi Peker Ağabeyimiz Cumartesi akşamı katıldığı Risale-i Nur sohbetinden sonra eve dönerken kalp krizi geçirerek vefat etti. Karamürsel’in saffı evvel Nur Talebelerinden olan Fehmi Peker Ağabeyin cenaze namazı dün ikindi vaktinde Karamürsel Merkez Camii’nde kılındı.  

Hatıralarını anlatmıştı

Yeni Asya’nın öncüsü olan İttihad gazetesinin kuruluşunun 50. Yılı vesilesiyle Şubat 2018’de Kocaeli’de düzenlenen programda hatıralarını paylaşan Fehmi Peker Ağabey, İttihad gazetesiyle tanışmasını şöyle anlatmıştı: “İlk sayılarından itibaren İttihad’ı ve sonra da çizgimizde hiçbir sapma olmadan Yeni Asya’yı takip ederek bugünlere geldik. Haftalık İttihad’ın her sayısını heyecanla bekler ve dağıtırdık.”

***

Fehmi Peker - Berbat Süleyman, Nurcu Süleyman oldu

 

Okunma Sayısı: 4052
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı