"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

FEM ve ANAFEN'e de kayyım atandı

12 Şubat 2016, Cuma 13:53
Kaynak Holding soruşturması kapsamında 12 şirkete daha kayyım atandı. Kayyım atanan şirketler arasında FEM ve Anafen dershaneleri de bulunuyor.

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı doğrultusunda, Kaynak Holding'e ait olduğu iddiasıyla 12 şirkete daha kayyım atandı.

kayyım atanan 50'ye yakın okul ve dershane arasında Coşkun ve Nilüfer Okulları, çeşitli anaokulları ile FEM ve Anafen dershaneleri de bulunuyor.

Karara göre, holding bünyesinde faaliyet gösterdiği belirlenen 46 şirket, bir vakıf ve bir derneğe atanan kayyımlar iş adamı İmran Okumuş, avukat Sezai Çiçek, bilişim uzmanı Hüseyin Yaşar, maliyeci Aytekin Karahan, basın ve halkla ilişkiler uzmanı Ertuğrul Erdoğan, vakıf ve dernek uzmanı İsmail Gülen ile vergi denetçisi Levent Küçük, bu 12 şirkette de görev yapacak.

Kayyımların şirket başına maaşları 2 bin TL olarak belirlendi.

Kaynak Holding'e yönelik soruşturma kapsamında bugüne kadar kayyım ataması yapılan şirket sayısı 58'e yükseldi.

Haber Merkezi

Etiketler: fem, anafen, kayyım
Okunma Sayısı: 4726
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı