"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fethullah Gülen'in avukatından MHP açıklaması

01 Aralık 2015, Salı 13:48
Fethullah Gülen Hocaefendi’nin avukatı Nurullah Albayrak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Albayrak, “Bu iddia doğru olmayıp, MHP’nin kendi iç meselesi olan Genel Başkanlık adaylığı konusuyla müvekkilim sayın Gülen’in doğrudan ya da dolaylı hiçbir ilgisi yoktur.” dedi. 

Albayrak tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Sayın Devlet Bahçeli tarafından 1 Aralık 2015 tarihli grup toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, ‘Genel Başkanlığa aday olan birisi, Gülen hareketinin MHP’de görevlendirme girişimidir’ şeklinde bir değerlendirmede bulunulmuştur.

Bu iddia doğru olmayıp, MHP’nin kendi iç meselesi olan Genel Başkanlık adaylığı konusuyla müvekkilim Sayın Gülen’in doğrudan ya da dolaylı hiçbir ilgisi yoktur. Sayın Gülen ya da Gülen adına hareket eden hiç kimse MHP’de ya da başka bir partide görevlendirme amacıyla hareket etmemiştir. Haksız ve mesnetsiz bu değerlendirmenin düzeltilmesini temenni ediyoruz.”

Okunma Sayısı: 1530
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı