"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fikret Bila Milliyet'ten istifa etti

08 Haziran 2016, Çarşamba 21:50
Fikret Bila, 3 yıl önce Demirören ailesi tarafından getirildiği Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etti. Bila idari görevinden istifa etmenin yanı sıra gazeteden de ayrıldı.

Fikret Bila, yaklaşık 3 yıl önce Demirören ailesi tarafından getirildiği Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etti. Bila, idari görevinin yanı sıra, 30 yılı aşkın bir süredir çalıştığı,  istihbarat şefliği ve Ankara temsilciği de yaptığı Milliyet’le yollarını tamamen ayırdı.  

Bila, istifa haberini çalışma arkadaşlarına bir e- posta ile duyurdu. Bila'nın Milliyet çalışanlarına gönderdiği e-posta şöyle: 

"Değerli çalışma arkadaşlarım,

"Üç yıldır yürüttüğüm genel yayın yönetmenliği görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Başta sayın Erdoğan Demirören olmak üzere Demirören ailesine ve her zaman her konuda desteğini gördüğüm siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sevi ve saygılarımı sunuyorum."

Milliyet gazetesi son olarak Can Dündar’a Çağlayan Adliyesi önünde yapılan silahlı saldırının haberinin, patron müdahalesi ile gazetenin internet sitesinden çıkarılmasıyla gündeme gelmişti. Erdoğan Demirören ve çocuklarının müdahalelerinin Reza Zarrab haberlerine de uzanmasının ardından, sansüre itiraz eden gazetenin internet sitesi milliyet.com.tr’nin yayın yönetmeni Serkut Bozkurt da yaklaşık 3 ay önce transfer edildiği gazeteden önceki hafta ayrılmak zorunda kalmıştı. 

Milliyet ve Vatan’ı Doğan Yayın Holding’ten satın aldıktan sonra medya grubunun başına kimi getireceğini dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan’a sorduğu ortaya çıkan Erdoğan Demirören, iktidara en yakın medya patronları arasında girdi. Erdoğan Demirören’in, ‘İmralı Zabıtları’ haberine sinirlenen Tayyip Erdoğan’ı aradığında, “Patron” diye hitap ettiği ve telefonda ağladığı ses kayıtlarıyla kamuoyuna yansımıştı. 

Okunma Sayısı: 1808
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı