"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Filistin davası, bu dönemde olduğu kadar ağır hasar görmemişti

12 Haziran 2015, Cuma 15:56
Yazar Ali Bulaç, Zaman Gazetesi'nde dün kaleme aldığı 'Ak Parti'de nefs muhasebesi' başlıklı yazıda önemli değerlendirmelerde bulundu

Yazar Ali Bulaç, Zaman'da yayınlanan 'Ak Parti'de nefs muhasebesi' başlıklı dünkü yazısında AKP iktidarının dış politikasını eleştirdi. Bulaç'ın yazının bir bölümü şöyle:

"Seçmenden sarı kart gören AK Parti, bu haliyle devam edemez, hata ve yanlışlarında ısrar edecek olursa siyasetin hakemi olan seçmenden kırmızı kart görüp saha dışına atılacak.

(...) Siz istediğiniz kadar aksini anlatmaya çalışın, İhvan ve Filistin davası hiç bu dönemde olduğu kadar ağır hasar görmemişti; Suriye ve Mısır'ın maruz kaldığı musibetlerde Alman tarih ve politika felsefesinden mülhem, özünde İttihatçı emeller ve maceraperstlikler taşıyan “merkez ülke” politikası belirleyici oldu.

 

 

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2615
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı