"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Financial Times: Erdoğan’ın yönetimi giderek kişiselleşti

23 Mayıs 2017, Salı
Financial Times, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın genel başkanlık koltuğuna oturduğu AKP’nin olağanüstü kongresini yazdı.

BBC Türkçe’nin aktardığına göre, haberde darbe girişiminden sonra Erdoğan’ın ‘siyasi düşman’ olarak gördüklerini açığa aldığı ve parti içinde de kendisine yeterince sadık olmayanları uzaklaştırdığı belirtildi. Haberde eski başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den ise şöyle bahsedildi: “Partinin arkasında duran küçük ama etkili İslamcı aydınların desteğini yönlendirmelerine rağmen, ikisi de referandumda Erdoğan’a açıktan destek vermedi.” “Bazı AKP’li yetkililer, Erdoğan’ın yönetiminin giderek kişiselleştiği eleştirisini yapıyor” diye devam edilen haberde partinin orta kademedeki yetkililerinin cumhurbaşkanının çevresindeki küçük danışman çevresinden memnuniyetsizliklerini dile getirdiği, özellikle de Erdoğan’ın damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın, ‘Erdoğan’ın elçisi ve büyük olasılıkla da halefi konumuna yükseltilmesinden’ rahatsızlık duyduğu ifade edildi.

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 1654
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı