"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fırat Kalkanı'ndan bir acı haber daha!

07 Aralık 2016, Çarşamba 12:09
Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ militanları Türk komando taburunun bulunduğu bölgeye bomba yüklü araçla saldırı düzenledi.

Saldırıda, 1 Türk askeri şehit olurken, 6 Türk askeri ve bazı ÖSO askerleri yaralandı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 106 gündür devam ettiği Suriye topraklarında, DEAŞ militanları tarafından sabah saatlerinde El Bab bölgesinde konuşlu ve Kayseri'den giden Komando Taburu'nun bulunduğu bölgeye bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Patlama ve sonrasında çıkan çatışmada 1 Türk askeri şehit olurken, 1'i ağır 6 asker ise yaralandı. Saldırıda ayrıca Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) bazı askerleri de yaralandı.

TSK: 1 ŞEHİT, 6 YARALI

Genelkurmay Başkanlığı tarafından saldırıyla ilgili yapılan bilgilendirmede de şöyle denildi:

"Sabah saatlerinde bombalı araç ile yapılan saldırıda 1 kahraman silah arkadaşımız şehit, 1'i ağır olmak üzere 6 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır."

23 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Suriye'de sürdürülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk jetleri tarafından terör örgütü DEAŞ'ın 12 hedefine yönelik hava harekatında 23 terörist etkisiz hale getirildi. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmede şöyle denildi: "12 hedef ateş altına alınarak imha edilmiştir. Hava taarruzları sonucu ilk tespitlere göre 23 DEAŞ mensubu terörist öldürülmüştür. Çok sayıda yaralı teröristin olduğu haberi alınmaktadır."

Okunma Sayısı: 1964
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İsmail

    7.12.2016 21:34:17

    İnsanları artık şehit haberlerine alıştırdılar. Bir şehit olduğunda yasa boğulan halk şuan onlarca şehit veriyor fakat hiç bir tepki yok!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı