"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gardiyanlar: Öldün mü, yaşıyor musun?

14 Temmuz 2017, Cuma
OHAL kapsamında yayınlanan KHK ile birlikte ihraç edildikleri karara tepki göstermek için açlık grevi eylemi yapan ve şu an tutuklu olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça’nın açlık grevi 127’ıncı gününe girerken Avukatlarından Engin Gökoğlu iki müvekkiliyle ilgili son bilgileri paylaştı.

Cezaevinde gardiyanların Gülmen’e gece uykusundan uyandırararak “Öldün mü, yaşıyor musun diye kontrole geldik” dediğini aktaran Gökoğlu “Sorunun çözümü için adım atmak yerine bunu yapmaları insanlık dışı” dedi. Bianet’tin haberine göre Gökoğlu, “Moralleri iyi, ama sağlıkları kötü. Artık yürüyemiyorlar, Nuriye görüşe tekerlekli sandalyeyle geldi, mide ve böbreklerinde sorunlar var, bacağında morarma var” dedi.

Etiketler: ohal, açlık grevi
Okunma Sayısı: 4287
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı