"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazeteciler, polis bariyerlerinden geçip mesaiye başladı

29 Ekim 2015, Perşembe 11:09
İpek Medya Grubu'na kapıları kırılarak yapılan polis baskınının ardından personel, polis kontrolünün ardından içeri alındı. Gazeteciler, bina önüne kurulan polis bariyerlerinden geçip mesaiye başladı.

Kayyum atanan İpek Medya Grubu'nun Mecidiyeköy'deki binasının önü, dün polisin gazlı, sulu müdahalesine sahne olmuştu. Canlı yayın kablosunu çıkaran polisler, kapı önündekileri gazla dağıttı ve demir kapıyı keserek içeri girmişti. Kayyumlar, sivil polis eşliğinde binaya girdikten sonra Kanaltürk ve Bugün TV yayınları kesmişti. Gergin anlar dün akşam saatlerinde de devam etti.

Sabah saatlerinden itibaren çevik kuvvet polisinin TOMA’lar eşliğinde televizyon binası önünde beklediği görüldü. Televizyon binasının önünün demir bariyerlerle kapatıldığı dikkat çekerken, personel içeri polis kontrolü altında girebildi. İş yerinin girişindeki polislere kimliklerini gösteren çalışanlar, bu şekilde iş başı yaptı.

Etiketler: koza ipek, bugün, gazete
Okunma Sayısı: 1325
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı