"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazetecilerle, çaycıyla, çorbacıyla uğraşmayın

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Abdulkadir Selvi’nin “Darbecilerin yeni taktiği” başlığıyla yayımlanan (30 Mayıs 2017) yazısı şöyle:

15 Temmuz’un beyin takımının yargılandığı ‘Genelkurmay Çatı Dâvâsı’nda ilginç şeyler oluyor… Yargılananlar 249 kişinin şehit olduğu 2195 kişinin yaralandığı kanlı darbe girişiminin sanıkları değil, 15 Temmuz’un kontrollü darbe olduğu algısını oluşturmaya çalışan kişiler olarak ön plana çıkıyor.” Selvi, isim vermeden farklı gruplara yapılan operasyonları da eleştirdiği yazısında şu satırlar yer aldı; “İlk andaki şaşkınlığı üzerinden atan darbeciler, yeni bir oyun oynamaya başladılar. İktidarın FETÖ’nün Batı dünyasında elini güçlendirmekten başka bir işe yaramayan gazetecilerle, çaycıyla, çorbacıyla uğraşmak yerine, Genelkurmay ana çatı dâvâsına dikkat etmesinde yarar var.” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 5278
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • armagan

    31.5.2017 09:05:03

    Darbecilerin Ifadeleri darbeyi doğrulamıyor.Sanki birileri birilerini tuzağa düşürmüş gibi algiladim.en basitinden kimse darbe yapmaya tişörtle gitmez.Düğündenlerden darbeci toplandı. Darbe biliniyorsa Neden onlenmedi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı