"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazetecilik seminerleri sona erdi: Bu bayrağı sizler devralacaksınız!

22 Eylül 2017, Cuma 00:14
Gazetemizin fikir ve tecrübelerini, gençlerin şevkiyle birleştirmek için düzenlenen 4.Yeni Asya Gazetecilik Seminerleri’nin ikinci bölümü de sona erdi. Kazım Güleçyüz, katılımcılara “Bu bayrağı sizler devralacaksınız” dedi.

Hanımlar ve erkekler için ayrı ayrı düzenlenen seminer programının ikinci misafirleri olan hanım katılımcıların yer aldığı 2. etaba da yoğun ilgi vardı. Farklı şehirlerden gelen yaklaşık 25 katılımcı, 18-21 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen seminer programında, gazete binamızdaki dersleri ilgiyle takip ederken, manşet toplantımızda fikirlerini beyan ederek oy kullandılar. Gazetemize ve Yeni Asya Ailesi’ne gösterilen hüsnü zan ve muhabbet ise seminerleri daha anlamlı bir hale getirdi.

“70’li yılların ortalamasını hedefliyoruz”

Sertifika merasiminde gençlerden çok şey beklediğini ifade eden Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu, “Beklenti yüksek sebebi şu: Yeni Asya Gazetesinin ilk kurucusu ve Genel Yayın Müdürümüz Mustafa Nezihi POLAT’ın vefat yaşı 29’du. O yaşa hadsiz hizmetler sığdırdı.Ve bizim en etkili ve aktif olduğumuz yıllar ise 70’li yıllardır. Çünkü yaş profilimiz 25-40 bandında idi. Şimdilerde ise yaş ortalaması 50’lerde. Bu kabul edilmesi mümkün olmayan bir durum. Dolayısıyla tekrar 70’li yılların ortalamasını yakalamamız lâzım. O sebeple seminer ve programlara çok ehemmiyet veriyoruz. Ve 70’li yılların ortalamasını hedefliyoruz. Biz dinamik ve aksiyonel bir cemaatiz. Bir takım eksiklerimizi bu tür faaliyetlerle kapatmak istiyoruz. Bu sebeple gençlerimizden beklentimiz çok yüksektir” şeklinde konuştu.

Farklı şehirlerden gelen yaklaşık 25 katılımcı, 18-21 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen seminer programında, gazete binamızdaki dersleri ilgiyle takip ederken, manşet toplantımızda fikirlerini beyan ederek oy kullandılar.

Bu hizmet sizi bekliyor 

Seminer programı sonunda katılımcılara verilen sertifika merasiminde seminerlerin oldukça verimli geçtiğine değinen Genel Yayın Müdürümüz Kâzım Güleçyüz, katılımcılara, “Sizler de, seminerimize renk, heyecan kattınız, manşetlerin belirlenmesine katkıda bulundunuz” dedi. Bu seminerin bir başlangıç olduğunu ve hep birlikte devam ettirmemiz gerektiğini vurgulayan Güleçyüz, “Bu hizmet sizi bekliyor, birlikteliğimizin artan katkılarınızla devamını diliyoruz, bu bayrağı sizler devralacaksınız” diye konuştu.

İstanbul - Kübra ÖRNEK

***

Okumak için tıklayınız:

Bu seminer bir başlangıç

Etiketler: seminer
Okunma Sayısı: 2360
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı