"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazetemizde Mevlid-i Şerif vesilesiyle nurlu buluşma

19 Kasım 2018, Pazartesi 22:43
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in -Aleyhissalatu Vesselam- dünyaya teşrifi vesilesiyle manevi anlamı ve derecesi değerlendikçe değerlenen bu mübarek gece tüm dünyada ve tüm yurtta idrak edildi.

Hoş geldin Yâ Resûlallah... Mevlid-i Şerif dualarla idrak ediliyor...

Bu nurlu toplanmalardan birtanesi de Yeni Asya Gazetesi Güneşli Tesislerinde gerçekleşti.

Kur'an-ı Hakim'in hakikatli ve nurlu bir tefsiri olan Risale-i Nur Külliyatı'ndan derslerin yapıldığı; tebrikleşme, musafaha, dua ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle manevi atmosferin ve uhuvvetin kalben ve ruhen hissedildiği Mevlid-i Şerif Gecesi Programının verdiği huzur ve sukunet, Yeni Asya Gazetesi Güneşli tesislerinde de hissedildi.

 

Risale-i Nur'dan, Efendimiz Hazreti Muhammed Aleyhissalatu Vesselam ile ilgili olarak; dünyaya teşrifleri, risalet vazifesi, Sünnet-i Seniyye'si, nübüvvet hakikati, şahsiyet-i maneviyesi ve dünyaya teşrifi anında meydana gelen mucizelerin yer aldığı bahislerin okunduğu ve istifadeye medar olan Mevlid Kandili özel programı büyük istifadelere medar oldu.

***

 

Bediüzzaman, Mevlid-i Nebevi hakkında ne diyor?

Levlake levlak hadisi üzerine

Risale-i Nur Külliyatı'ndan Mektubat isimli eserden 19. Mektup'u okumak için tıklayınız

Hoş geldin yâ Resûlallah!

Bediüzzaman'ın enfes tarifleriyle Hz. Muhammed Aleyhissalatu Vesselam

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2023
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı