"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gaziantep saldırısıyla ilgili çarpıcı detay

01 Mayıs 2016, Pazar 13:47
1 Mayıs sabahını kana bulayan hain saldırıda can kaybının çok daha fazla olmasını, teröristlere ateş açarak kendini siper eden şehit polisin engellediği ortaya çıktı.

Gaziantep'te Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısının detayları ortaya çıkmaya başladı. Bir televizyon kanalının canlı yayınına telefonla bağlanan CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, saldırıyla ilgili çok çarpıcı bilgiler verdi.

Ekici'nin aktardığına göre, hain saldırıda şehit olan polis memuru, kendini siper ederek facianın boyutunun büyümesini engelledi. Akif Ekici, "Şehit olan polis memuru aracı görüp ateş etmeye başlamış. Sonrasında teröristler aracı patlatmış. Şehit memur facianın daha büyük olmasını engellemiş" dedi.

Okunma Sayısı: 1578
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı