"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gaziantep'te polis merkezine saldırı

27 Ağustos 2015, Perşembe 09:53
Gaziantep'te polis merkezine terör örgütü mensuplarınca silahlı saldırı düzenlendi. Olayda can kaybı yaşanmazken, saldırganlar yanlarında bulunan aracı terk ederek kaçtı.

Olay, Şahinbey ilçesinde bulunan Ocaklar Mahallesi'ndeki 25 Aralık Polis Merkezi'nde meydana geldi. İddialara göre, terör örgütü mensupları polis merkezine silahla saldırıda bulundu. Polislerin de karşılık verdiği saldırı sonrasında çok sayıda güvenlik ekibi bölgeye sevk edildi. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayın ardından saldırganlar araçlarını karakolun yanına bırakarak kaçtı. 

Polislerin araç içerisindeki incelemeleri sürerken, kaçan şahısları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bölgeye zırhlı araçlarla özel harekat ekipleri sevk edildi. Vatandaş da emniyet güçlerinin çabasıyla olay yerinden uzak tutulmaya çalışılıyor.

Okunma Sayısı: 1524
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı