"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gaziantep'te 'torbacı' operasyonu

28 Ağustos 2015, Cuma 14:03
Gaziantep'te, polisin 'torbacı' olarak adlandırdığı sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik düzenlediği operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü Narkotim ekipleri, sokaklarda gençlere uyuşturucu satan kişilere yönelik çalışma başlattı. Polisin uzun süren çalışması sonunda uyuşturucu sattığı iddia edilen kişiler ile adreslerini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polisler savcılık kararıyla; şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi. 

Yapılan baskınlarda 21 kilo 700 gram esrar, 22 kök hint keneviri, 7 gram bonzai, 103 gram metamfetamin, 41 gram eroin ve 40 uyuşturucu hap ele geçirilirken 9 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan M.K., M.N.B., M.D., M.O., A.K., M.K., M.İ., M.A.Y. ve Ö.Y., 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

DHA

Okunma Sayısı: 4472
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı