"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gaziantep'teki canlı bomba hakkında flaş iddia

15 Kasım 2015, Pazar 14:08
Gaziantep'te polisin IŞİD hücre evine yaptığı baskında üzerindeki bombayı patlatan IŞİD militanının, Ankara’da canlı bomba eylemini gerçekleştiren Yunus Emre Alagöz’ü Başkent'e götüren Halil İbrahim Durgun olduğu iddia edildi.

Gaziantep’te, Beylerbeyi Mahallesi’nde dün gece terör örgütü IŞİD militanlarının bulunduğu tespit edilen eve baskın düzenleyen polislerin kapıyı kırıp içeri girdikleri sırada evde bulunan canlı bombanın kendini patlatması sonucu 5 polis yaralanmıştı.

İddialara göre, operasyon düzenlenen evde bulunan ve Ankara'daki patlamayı gerçekleştiren teröristlerden Yunus Emre Alagöz'ü 34 DM 8574 plakalı otomobil ile bu şehre götüren Halil İbrahim Durgun, ilk olarak polislere ateşle karşılık verdi. Ardından da üzerindeki bombayı infilak ettirerek, kendini patlattı.

Okunma Sayısı: 2019
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı