"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gelecek yarınlar Nur’un ışıltısı olacak, parlayacak

28 Mart 2017, Salı 23:59
Gazetemiz çalışanı Nur Ener için dualar artarak devam ederken bazı okuyucularımız ve Nur’un durumundan etkilenen anneler bize mektuplar gönderiyor.

Bu mektuplardan birini de Semra Baran gönderdi.

İşte o mektup;

Sevgili aziz, sıddık kardeşim, bu siyasi çalkantının ve haksızlığın karıştığı bir hengamda içerideki masum kardeşlerimizden dolayı müteessir olurken ve Risale-i Nur talebelerini özellikle de bayan talebelerini koruması için Rabbime niyaz halindeyken, senin Medrese-i Yusuf’a alındığını öğrendim ve çok müteessir oldum. Sabaha kadar bu durum beni ağlattı ve dua ettirdi. Sonra içimde farklı bir huzur ve sürur oluştu. Senin oraya girmende eminim ki hem kendi adına hem de temsil ettiğin bizler adına ve içeridekiler adına çok hikmetler gizli. Seni Üstad’ın bir talebesi olarak Cenab-ı Allah Hakem- Hafız-Adl, şereflendirip rütbe takmak istemiş. Bu isimlerinin ve birçok isim ve sıfatlarını senin üzerinden bize de göstermek istemiştir. Senin orada olman ve saygıdeğer, mücadeleci ve asla hak ve hukuktan ayrılmak istemeyen, dirayetli, çelik zırhlı bir iman gücüyle, müspet dil ve hareketle Yeni Asya şahs-ı maneviyesi seni ve senin gibi tüm masumların kurtulmasına vesile olacaktır. Haksızlığın karşısında boyun eğmemeyi ve susmamayı müspet bir hareketle savunarak bu dava kazanılacaktır. (Seninle bir kez yüz yüze tanışma ortamımız oldu. İstanbul’da üniversiteli kızları toplayıp ailelerle birlikte gelmiştim. Yüzüme dikkatli bir şekilde bakmıştın, konuşmaktan ziyade.) Biz biliyoruz ki davamız Hak’tır. Bu Hak davanın savunucu da Hak’tır. Sen içini ferah tut kardeşim ve orada olmak ne kadar meşakkatli olsa da özelikle bir bayan için. Zahmet de Rahmet vardır. Rabbim bütün zahmetinizi senin diğer masumların Rahmetine çevirsin (Amin). Sen Medrese-i Yusufiye’den mezun olana kadar gönlümüz, duamız seninle olacak. kader gözümüzü kapamadıkça, gözümüze rahat uyku girmeyecek. Gelecek yarınlar Nur’un ışıltısı olacak, parlayacaktır. 

Dini hibe vere vere
Açtık başımıza belayı
Nur, güzel kardeşim sabret
Yakında göreceksin sefayı. 

Semra Baran

Okunma Sayısı: 2419
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    29.3.2017 09:31:59

    NUR kardeşim geçmiş olsun.Rabbim sonsuz sabırlar ve metanetler versin.Başın arş kadar dik,yüzün ay parçası kadar ak.Beni müteessir eden,gözyaşlarımı akıttıran husus sizin şahsınızda nice iman,kur'an davası için çarpan yüreklerin,bebesi süt emecek sabilerin analarından koparılmasıdır.Rabbimize dua etmekten başka suçları olmayan yaşlı annelerin,büyükannelerin dahi bu zalimce muameleye maruz kalmaları elbette ALEMLERİN RABBİ OLAN HALIKIMIZ katında makes bulmaktadır. YAŞASIIIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM diyen aziz üstad sizlerede CENNET UCUZ DEĞİL derken elbette efendimiz SAV.mi ebedi alemde komşu eyleyecektir.Bu alçaklığı yapan,yaptıran,sessiz kalan suç ortaklarıda NAR-I CEHENNEMDE NEMRUTLARIN,FİRAVUNLARIN,DECCALLARIN YANINDA CEHENNEM İN GAYYA KUYUSUNDA olacaklarına imanımız tamdır.

  • Fatih

    28.3.2017 20:48:47

    Rabbim gelecek olan regaib hurmetine, medresei yusufiyedeki butun erkek bayan , agabey ve bacilarimiza, ferec ve mahrec lutfeylesin. Umum nurculari muhafaza buyursun

  • zafer

    28.3.2017 19:21:28

    konuşurken sesim titriyor ne söyleyeceğimi bilemiyorum. yazarken elim birbirine karışıyor ne yazsam bilemiyorum. nur hanımın şahsında bu zulüm eziyeti çekenlerin yüzlerini gözlerindeki ifadeyi kör olduğum için bilemiyorum. fakat anlatılırken yazılırken içimizdeki acıyı ızdırabı tarif edemiyorum. allahın bize katı olan kalbimize gönlümüze bu yolla merhameti acıma duygusunu verdiği için şükürde ediyorum. bu olanları tam tahlil edemeyip masum insanları haksız görenlerede akıllarını kalplerindeki son insaf ve vicdan duyguları ölmemişse birkez daha düşünmelerini temenni ediyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı