"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay: 680 terörist öldürüldü

04 Şubat 2016, Perşembe 12:59
Genelkurmay Başkanlığı, düzenlenen operasyonlarda Şırnak ve Cizre’de 526, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde ise 154 teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Şırnak ve Cizre’de devam eden operasyonda 4 bölücü örgüt mensubunun teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, operasyonda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 526 olduğu kaydedildi. Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde devam eden operasyonda bir bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildiği, operasyonda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 154 olduğu ifade edildi. Operasyonlarda ayrıca çok sayıda silah ve patlayıcı ele geçirildiği belirtildi. 

Öte yandan Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan ve IŞİD terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen 4'ü çocuk, 7 şahsın yakalandığı kaydedildi.

 

 

 

Okunma Sayısı: 1142
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı