"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan önemli açıklama

24 Temmuz 2016, Pazar 14:58
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar "Aynı kararlılıkla, azimle, gayretle asker, polis birlikte ülkemiz, milletimiz için ölürsek şehit, kalırsak gazi düsturuyla güvenlik konusunda bize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, "Bu alçaklar, üniforma giymiş bu hainler ülkemize, milletimize özellikle silahlı kuvvetlerimize çok büyük zararlar verdiler. Bunlar adalet önünde mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaktır, bundan hiç şüphemiz yok."  diye konuştu.

POLİS ASKER BİR BÜTÜNDÜR

İçişleri Bakanı Efkan Ala ve kuvvet komutanlarıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "İşbirliği içinde, omuz omuza ülkemiz için kan döktük" dedi.

Bakan Ala, Orgeneral Akar, Kara, Deniz ve Hava kuvvetleri komutanları, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında saldırıya uğrayan Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan tarafından karşılanan Bakan Ala, Orgeneral Akar ve beraberindekiler, helikopter tarafından bombalanan ve polislerin şehit olduğu noktaya karanfil bırakarak dua etti.

Orgeneral Akar ve beraberindekileri, daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki polis memurları selamladı. Akar, burada yaptığı selamlama konuşmasında, şunları kaydetti:

"İşbirliği içinde omuz omuza ülkemiz için ter döktük, kan döktük. Azim ve kararlılıkla bu mücadele devam etti. Ancak asker elbisesi giymiş alçakların TSK’ya sızmış teröristlerin, yılanların ülkemize verdiği zarar büyüktür. İnşallah biz bunları temizleyeceğiz. Allah bize güç verecektir. Asker polis bir bütündür, güvenlik bir bütündür. Geçmişte kalmayacağız ileri bakacağız. Ülkemiz ve milletimiz için omuz omuza ülkemizin güvenliğini sağlamak için görevimize devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orgeneral Akar'ı kabul edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul edecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan'ın Akar'ı kabulü 17.30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18.30'da da Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek.

AA

Okunma Sayısı: 4516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı