"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay Başkanı Şırnak'ta

12 Ekim 2016, Çarşamba 12:53
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte askeri birliklerde denetlemelerde bulunmak üzere geldiği Şırnak'ta Vali Ali İhsan Su'yu ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki kuvvet komutanlar ilk olarak Şırnak Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti. Orgeneral Akar ve komutanlar, Valilik binasına gelişlerinde Vali Su, Vali Yardımcısı Ümit Altay ve Emniyet Müdürü Celal Sel tarafından karşılandı. Vali Su, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki diğer komutanlarla birlikte makama geçerek burada bir süre basına kapalı görüştü. 

Valilikteki görüşmeden sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar bölgedeki askeri birlikleri ziyaret ve denetlemelerine devam etti.

DHA

Etiketler: hulusi akar
Okunma Sayısı: 947
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı