"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay Başkanlığı: Bölücü örgüt saldırı düzenledi

27 Mart 2015, Cuma 19:15
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Kara Kuvvetleri 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Şırnak) Düğün Dağı Üs Bölgesine, hududun Irak tarafından, Kanas keskin nişancı tüfeği ile silahlı saldırıda bulunulduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. 

Açıklamada, bir grup terörist tarafından, 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Şırnak) Düğün Dağı Üs Bölgesine, hududun Irak tarafından, Kanas keskin nişancı tüfeği ile ateş edilmek suretiyle silahlı saldırıda bulunulduğu belirtildi. Üs bölgesinde bulunan unsurlar tarafından derhal ateşle karşılık verilmesine müteakip, yapılan terörist ateşlerinin kesildiği kaydedilen açıklamada, saldırıda herhangi bir hasar veya zayiat meydana gelmediği ifade edildi.

Bölgede emniyet tedbirlerinin artırıldığı ve gözetleme faaliyetlerine devam edildiği bildirildi.

AA

Okunma Sayısı: 1756
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı